Get Adobe Flash player

Калъф за електронен четец Kindle 4

 

Kalyf KINDLE4

Калъф за Kindle 4 е задължителен аксесоар за вашия любим електронен четец Kindle. С този калъф ще предпазите  Kindle 4 от надраскване, попадане на прах или случайно изпускане. Калъфът е с магнитно закопчаване. Приятният дизайн на географска карта го отличава от останалите едноцветни калъфи. Сега може да имате този калъф за електронния четец Kindle 4 на най-ниската цена от 24.99лв.

Обърнете внимание!
Този калъф пасва абсолютно точно и за Kindle Paperwhite, но магнитите пречат за нормалното функциониране при този модел (електронния четец се гаси автоматично под влиянието на магнитите). Ако желаете да го ползвате за Kindle Paperwhite ще се наложи да премахнете четирите магнита от четирите ъгъла на калъфа на ваша отговорност и няма да имате никакви проблеми.
Правя това уточнение, защото калъфите за Kindle Paperwhite са на доста по-висока цена и много хора се интересуват дали този модел освен аз Kindle 4 става и за Kindle Paperwhite.

 

Характеристики:
- изкуствена кожа
- шарка на географска карта
- магнитна закопчалка
- подходящ за Kindle 4

 

Номер на артикула:Този  продукт не е наличен в момента

цена: 24.99лв.

Цената на доставката не е включена в цената на продукта.
За повече подробности по доставката вижте ТУК

Поръчай сега

 

За да придобиете по-добра представа за продукта може да изгледате видеоревюто

Калъф за Kindle 4 с шарка на географска карта от kupi-si.eu

Written on 04/03/2013 by Kupi-si
led-часовник-speed-blueLED часовник Speed Blue е поредния модерен часовник на ниска цена, който Ви предлагаме от kupi-si.eu. LED часовникът наподобява табло на автомобил, а някои го смятат и за авиационен...
Written on 19/05/2013 by Kupi-si
touch-led-часовник-–-черенLED часовник модел 2013 година, без копчета само с натискане в долната част на екрана. При докосване на дисплея се показва час и минути , при повторно докосване виждате дата, а при...